Vimpeln Alingsås Köpcentrum

Öppettider:

Mån – Fre: 10 – 19
Lördag: 10 – 17
Söndag: 10 – 17

Vi reserverar oss för eventuella avvikande öppettider vid helgdagar och högtider.

Besöksadress:
Vimpeln Köpcentrum
Hemvägen 19
441 39 Alingsås

Kontaktuppgifter
Tel Växel. 0771 88 11 00
Tel Direkt. 010 480 99 52
E-Post: kundservice@happyphone.se
Eller använd formuläret längre ner

Vimpeln Köpcentrum Hemsida
www.vimpelnalingsas.se

Samarbetspartner
Phoneab AB
www.Phoneab.se

Reparation i Alingsås

Kom och laga din iPhone, Samsung och Huawei eller annan mobil och surfplatta hos oss i Alingsås innan du slänger den för vi kan mobilreparationer riktigt bra. Vi finns mitt i Vimpeln Köpcentrum där vi funnits sedan 2015.

Verkstad och Återvinning

I butiken som alltså även är verkstad utförs reparationer och service som oftast är klara redan efter 1 timme. Det vanligaste är att byta display och skärm glas samt dåliga batterier men vi gör såklart mycket annat också. Har du en gammal eller trasig mobiltelefon som du inte använder? Sälj den till oss innan du kastar eller glömmer bort den. När vi gjort en snabb värdering får du pengarna utbetalda direkt till ditt bankkonto. Innan mobilen hittar en ny lycklig ägare raderas vi innehållet säkert och byter ut trasiga och slitna delar.

Kvalitet och Service

Många reservdelar har vi i lager redan innan och resultatet blir en snabb service och en hel mobil väldigt snabbt igen. Vi använder originalreservdelar och reservdelar av hög kvalitet från tredjepartstillverkare och erbjuder garanti oftast upp till 12 månader. Men trots hög kvalitet och långa garantier kan vi hålla konkurrenskraftiga priser eftersom vi importerar mycket själva utan mellanhänder. Om du behöver hjälp att uppdatera mobilen, installera appar eller överföring vid byte av mobil får du också teknisk support från oss.

Unika Tillbehör

Du kan också köpa många olika tillbehör, bla våra populära Happy Magnet Wallet. Sedan 2020 hittar du våra egentillverkade plånboksfodral som är ett resultat av vad våra 1000-tals kunder hittills har efterfrågat.

Välkommen till oss för hjälper med allt från reparation till rådgivning.

Gör som många andra, använd vår företagsservice och bli förmånskund

Tryggt, kostnadseffektivt och miljösmart

Vi tar allt “krångel” och gör det lättare för ditt företag!

 

Kontakta oss direkt

"Allt från reparation till rådgivning"

Reparationer och problemlösningar


Våra medarbetare har en bred kompetens och arbetar dagligen med flera olika typer av reparationer och problemlösningar åt våra kunder, allt på plats direkt i butiken. Vi kan byta glasskärm på din mobil snabbt och använder alltid delar av hög kvalité. Att laga din iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi eller annan mobil gör du enkelt hos oss i Linköping, Alingsås, Växjö, Trollhättan och Kristianstad. Har din mobil dåligt batteri eller stänger av sig, kan det vara dags för ett batteribyte. Hos oss byter du batteri av originalkvalitet och behåller t.ex. funktioner som batterihälsa i iPhone.

Vi brukar säga att vi gör allt från reparation till rådgivning.

Miljötänk för konsumenter och företag


Vi är en oberoende mobilreparationsfirma med ett stort fokus på miljö som hjälper både konsumenter och företag att laga mobiltelefoner och surfplattor direkt i butik med egna verkstäder.


Företaget grundades 2015 med en vision om att mobila produkter ska kunna användas längre än vad de ofta gör i dagens läge. Genom att serva och byta ut trasiga eller slitna delar istället för att slänga eller byta ut hela produkten, tror vi att vi kan minska det avtryck som produkterna ofta gör på vår miljö och planet idag!

Butiker nära dig


Hos oss kan du laga din trasiga iPhone-skärm direkt i någon av våra butiker i Linköping, Alingsås, Växjö, Kristianstad eller Trollhättan. Ett tips är att också byta batteri samtidigt. Ett dåligt batteri kan, förutom att hålla kortare tid, också både få mobilen att stänga av sig, "hoppa" i procent och också upplevas som att det går snabbare att ladda upp.

Begagnade mobiler


Hos oss kan också köpa begagnade fabriksrenoverade mobiltelefoner. Detta är ett billigare miljömedvetet val när du ska köpa en mobil. Köper du istället en helt ny mobil kan sälja din gamla till oss väldigt enkelt, och vi köper dem dessutom även om de är trasiga.

Service och kundmöte i världsklass


Hög service och god kvalitet i såväl kundmöte som på mobilreservdelar och mobiltillbehör är viktig för oss alla på HappyPhone, och vi strävar alltid efter att hålla en hög nivå. Våra inköp sker ofta direkt från tillverkaren utan mellanhänder, vilket gör att vi kan hålla billiga och konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi har en hög kvalité både online och i våra fysiska butiker.

Tillbehör, mobilverktyg och reservdelar


Du hittar tillbehör, mobilverktyg och reservdelar för flera märkena, som exempelvis Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei Honor P20 P30, OnePlus med flera. Dåliga batterier byter ni enkelt med batterier av originalkvalitet , Skärmar i flera olika alternativ från tredjepart och även originalskärmar.

Låt oss laga eller laga själv


Lämna tryggt in den trasiga mobilen eller surfplattan för reparation hos oss. Eller köp reservdelar och laga själv. Du kan alltid få hjälp och tips från våra duktiga tekniker i butikerna eller via kundservice. Hos oss i butikerna och på webben hittar du mobilreservdelar, mobilglas, displayer och mobilbatterier. Det finns massor av mobiltillbehör som skal, fodral, plånbok, laddare och kablar, ljudtillbehör högtalare och hörlurar.

Kvalitetstillbehör

Vi har tillbehör från iDeal of Sweden, iFrogz, Apple, Samsung, Melkco, Belkin, Sony, Happy Plugs med flera.

Leverans hem eller till butikerna


Hitta alla tänkbara teknikdelar hos oss. Vi uppdaterar vårt sortiment kontinuerligt, beställ via hemsidan eller i butik och få levererat direkt hem eller till din närmsta butik. Du kan alltid välja att betala direkt med kort eller delbetala med Klarna. Du har delarna hemma redan inom 1-2 arbetsdagar.

Samarbeten

Vi samarbetar också med Phoneab som idag finns i Lidköping och Alingsås.

www.Phoneab.se